CREATIEVE THERAPIE


 
 
 
Met je handen bezig zijn kan deugd doen!

Elke dag worden we geconfronteerd met duizenden prikkels. Prikkels die voor velen overweldigend zijn.
Of je nu kampt met een burn-out, depressie of niet weet hoe je je stress onder controle moet krijgen, creatieve therapie biedt een houvast.

Binnen onze creatieve therapie groepen gaan we aan de slag met
keramiek en praattherapie.
Met je handen bezig zijn, zorgt ervoor dat je lichaam tot rust komt, terwijl we in groep enkele thema's bespreken. We gaan op zoek naar een manier voor jou om tot rust te komen in je dagelijks leven, maar we houden plaats vrij voor thema's die spontaan aan bod komen.

Aangezien elk persoon nood heeft aan een andere begeleiding, hebben wij enkele formules opgesteld waar je uit kan kiezen. Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons dan gerust.

 

Onze groepen


 

Veel gestelde vragen

1Moet ik aan vreemde mensen mijn problemen vertellen?
We begrijpen dat het eng en oncomfortabel kan zijn om jouw verhaal te doen waar vreemden bij zijn. We gaan je dus ook nooit verplichten om dit te doen. De eerste stap is kennis maken, over de rest moet je je dus nog geen zorgen maken.
2Moet ik zelf een groep vinden?
Neen, zeker niet! Het mooie aan deze therapievorm is dat je in contact komt met andere mensen die ook nood hebben aan een warme groep. Wij plaatsen jullie dus samen. Wil je graag één of meerdere privé groepsessie voor met je gezin of partner? Geen probleem! Stuur ons een mailtje en dan plannen we samen iets in.
3Waarom zijn er verschillende prijzen afhankelijk van hoe groot de groep is?
Wij geloven dat we je waarde voor je geld willen leveren. Aangezien er in een grote groep minder ruimte is om 1 op 1 een gesprek aan te gaan, en de tijd dus verdeeld wordt onder meerdere personen, wordt de prijs ook verdeeld onder meerdere personen.
4Moet ik ervaring hebben in keramiek?
Neen, helemaal niet. Je wordt in de groepssessie van begin tot eind begeleidt. Geen nood dus om al een professionele keramieker te zijn!