WAARVOOR KUNT U BIJ ONS TERECHT?


PSYCHOTHERAPIE


Psychotherapie is een behandelmethode die wordt toegepast bij psychische klachten en problemen. De therapie bestaat uit gesprekken met een deskundige hulpverlener: de psychotherapeut.

Vraag meer info

LOOPBAANBEGELEIDING


Sta je op een kruispunt in je leven? Die job, is het dat nu? Hoe krijg je meer evenwicht tussen werk en privé? Waar vind je professioneel een nieuwe uitdaging?Waar droom je écht van? Via een loopbaanbegeleidingstraject gaan we samen op zoek naar de antwoorden op je vragen. Je kan hiervoor gebruik maken van loopbaancheques!

Vraag meer info

WANDELTHERAPIE


Bij wandeltherapie trekken we letterlijk naar buiten, al dan niet samen met Finley, onze therapiehond. Buiten worden al je zintuigen geprikkeld en lukt het vaak gemakkelijker om te uiten wat je tijdens een 'gewone' gesprekssessie niet zo goed lukt.

Vraag meer info

SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAINING


(Voor kinderen en jongeren)
Ben je onzeker in sociale contacten, wil je soms assertiever zijn, weet je soms niet hoe je je moet gedragen of wat je kan zeggen? Wil je leren om hier beter mee om te gaan? Dan kan de sociale vaardigheidstraining je op weg helpen!

Vraag meer info

 

PRIVACYBELEID


 

In het kader van de nieuwe Europese richtlijnen omtrent AVG (Algemene verordening gegevensbescherming), informeren wij je graag hoe wij met de grootst mogelijke zorg omgaan met de persoonlijke gegevens van onze cliënten. Al onze medewerkers zijn tevens gebonden aan de regels van het beroepsgeheim.

Deze gegevens bewaren we op papier:

  • Persoonlijke gegevens: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum
  • Naam van huisarts, doorverwijzer en/of andere hulpverleners die betrokken waren of nu zijn
  • Papieren dossier met daarbij horende notities, verslagen
  • Naam die genoteerd staat bij het vastleggen van afspraken​​

Verslagen worden niet digitaal (via de computer) doorgestuurd en er wordt ook niets op de computer bewaard. Jouw therapeut/psycholoog is de enige persoon die de gegevens van jouw dossier te zien krijgt.

Wettelijk zijn we verplicht de gegevens tot 10 jaar na ons laatste contact te bewaren, daarna worden ze vernietigd.