WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?


PSYCHOTHERAPIE


Psychotherapie is een behandelmethode die wordt toegepast bij psychische klachten en problemen. De therapie bestaat uit gesprekken met een deskundige hulpverlener: de psychotherapeut.

Meer info

LOOPBAANBEGELEIDING


Sta je op een kruispunt in je leven? Die job, is het dat nu? Hoe krijg je meer evenwicht tussen werk en privé? Waar vind je professioneel een nieuwe uitdaging?Waar droom je écht van? Via een loopbaanbegeleidingstraject gaan we samen op zoek naar de antwoorden op je vragen. Je kan hiervoor gebruik maken van loopbaancheques!

Meer info

WANDELTHERAPIE


Bij wandeltherapie trekken we letterlijk naar buiten, al dan niet samen met Finley, onze therapiehond. Buiten worden al je zintuigen geprikkeld en lukt het vaak gemakkelijker om te uiten wat je tijdens een 'gewone' gesprekssessie niet zo goed lukt.

Meer info

SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAINING


(Voor kinderen en jongeren)
Ben je onzeker in sociale contacten, wil je soms assertiever zijn, weet je soms niet hoe je je moet gedragen of wat je kan zeggen? Wil je leren om hier beter mee om te gaan? Dan kan de sociale vaardigheidstraining je op weg helpen!

Meer info

PSYCHODIAGNOSTIEK


Diagnosestelling bij psychische hulpvragen is een belangrijke basis voor een juiste behandeling en/of begeleiding. Bij ons kan je terecht voor een breed spectrum aan van psychodiagnostische testen: intelligentie, Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD, leerstoornissen, angst, depressie en persoonlijkheidsonderzoeken.

Meer info

ONLINE THERAPIE


Wij bieden online therapiesessies aan via videochat of gewone chat. Dit voor degene die moeilijkheden ondervinden om naar de praktijk te komen of voor wie de drempel te hoog is.

Meer info

BRAINSPOTTING


Brainspotting is een revolutionaire techniek die zorgt voor een versnelde verwerking van trauma's, blokkades, angsten, enz. Bij deze techniek is er weinig tot geen nood aan een gesprek waardoor taalbarrières vermeden worden.

Meer info