KATLEEN SAMPERMANS,

DRIJVENDE KRACHT ACHTER HET CENTRUM


Katleen studeerde in 1996 af als Maatschappelijk Assistent aan het Hoger Instituut voor Sociale Studiƫn (Zeepreventorium) in De Haan. De opleiding tot Systeem Psychotherapeut volgde ze later aan het LIST in Leuven.

Katleen heeft vanaf haar eerste praktijkervaring een bijzondere expertise opgebouwd in het werken met kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen. Dat was voor haar de basis om in 2000 haar eigen zelfstandige praktijk op te starten. Met een stevige dosis levenservaring als extra bagage bouwde ze de fundamenten van de bloeiende praktijk die het Centrum voor Psychotherapie en Begeleiding vandaag is.

Dankzij haar bijzondere expertise met kinderen in kwetsbare situaties treedt Katleen al 20 jaar regelmatig op als deskundige bij echtscheidingen voor de rechtbank. Zelf is Katleen zowel mama als pleegouder.

Het Centrum voor Psychotherapie & Begeleiding in Tongeren werd in 2002 opgericht onder impuls van Katleen en zij is ook vandaag de drijvende kracht. In het Centrum is vandaag een multidisciplinair team van therapeuten aan de slag.

Sinds 2019 kan je bij Katleen ook terecht voor Loopbaanbegeleiding.